Wie zijn wij?

Wij zijn een landelijk werkende organisatie. Dit betekent dat waar je ook woont wij je graag van dienst zijn. Dat doen wij door middel van advies op afstand met behulp van de webcam. De adviseurs komen ook graag bij je aan huis voor een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek. Zo kunnen wij zonder dure huisvestigingskosten jou tegen een helder tarief een persoonlijke service bieden.

Waarom Stip?

Als je een nieuwe hypotheek nodig hebt of een bestaande hypotheek wilt wijzigen, is het verstandig om in gesprek te gaan met een onafhankelijke hypotheekadviseur. Waarom onze klanten voor Stip kiezen?

Bij Stip geloven we in het verwezenlijken van een droom. Een nieuw huis, een nieuwe badkamer of een stukje financiële vrijheid. Samen brengen wij jouw wensen in kaart en proberen we deze zonder zorgen in vervulling te laten gaan. Het proces van wens naar hypotheek maken we zo gestroomlijnd en transparant mogelijk. Dit doen we door te werken met ervaren adviseurs, gebruik te maken van de nieuwste technologieën en continu te innoveren.

Na het bepalen van jouw Stip in het eerste gesprek gaan we direct voor jou aan de slag. Wij werken onafhankelijk en vergelijken ruim 40 geldverstrekkers. Zo vinden wij de beste deal voor jou. Omdat wij het eerste gesprek voor onze rekening nemen heb jij geen onverwachte kosten.

Groep werknemers die aan een bureau vergaderd

Hoe verdienen wij ons geld?

Het eerste gesprek waarin we kennis maken met elkaar en de wensen en globale mogelijkheden in kaart brengen is kosteloos en vrijblijvend. Dat noemen wij het bepalen van jouw Stip. Als we vervolgens jouw wensen mogen invullen, dan is daar een fee voor verschuldigd. Dat leggen we vast in een opdracht tot dienstverlening zodat er later in het traject geen verrassingen zijn.

Beloningsbeleid

De beloning van onze medewerkers bestaat voor het grootste gedeelte uit een vast salaris. De vaste salarissen zijn bij ons bedrijf marktconform en liggen vast in salarisschalen. Zelfstandig werkende adviseur ontvangen een vast bedrag per gegeven advies, de hoogte van die beloning is afhankelijk van de fee behorende bij de complexiteit van het advies.

Afhankelijk van de functie en de beoordeling kunnen medewerkers in dienst van Stip een variabele beloning ontvangen die maximaal 20% van hun vaste inkomen uitmaakt. De variabele beloning wordt voor minimaal 50% gebaseerd op kwalitatieve doelstellingen die het klantbelang dienen.

Wij beoordelen en sturen onze medewerkers regelmatig aan op integer, aandachtig en klantgericht handelen. Deze beoordeling bepaalt de hoogte van het vaste salaris en de hoogte van de variabele beloning.

Allianz

Allianz Strategic Investment S.a r.l (" ASI "), met statutaire zetel in Luxemburg, Groothertogdom Luxemburg, ingeschreven in het handels- en vennootschapsregister van Luxemburg (Registre de Commerce et des Sociétés) onder B144833 bezit meer dan 10% van de stemrechten in Clark Holding SE, de moedermaatschappij van Stip. ASI is een (indirecte) dochteronderneming van Allianz SE met statutaire zetel in Duitsland, ingeschreven in het handelsregister van de lokale rechtbank van München, HRB 164232.

Het Stip team

Mark Timmer

Mark Timmer

Hypotheekadviseur
Sibren Schiltkamp

Sibren Schiltkamp

Hypotheekadviseur
Frank Hovius

Frank Hovius

Hypotheekadviseur
Pascal Roepke

Pascal Roepke

Hypotheekadviseur
Pascâla Groenendijk

Pascâla Groenendijk

Hypotheekadviseur
Bas van Kampen

Bas van Kampen

Hypotheekadviseur
Rutger Muller

Rutger Muller

Marketing Manager
Monique Wiedijk

Monique Wiedijk

Manager Binnendienst
Peter Stroosnijder

Peter Stroosnijder

Hypotheekadviseur
Jimmy Bóné

Jimmy Bóné

Hypotheekadviseur
Sander van de Velde

Sander van de Velde

Webdeveloper
Douwe van Zelm

Douwe van Zelm

Geluksvogel