Pascâla Groenendijk

Pascâla Groenendijk
 • Functie: Hypotheekadviseur
 • Telefoon: 0621653628
 • E-mail: pascala.groenendijk@stipadvies.nl
 • Mijn naam is Pascâla Groenendijk. Na jaren te hebben gewerkt als hypothecair planner ben ik sinds februari 2022 een nieuw avontuur aangegaan bij Stip.

  Ik vind het leuk om aan de hand van jouw verhaal en persoonlijke situatie de juiste hypotheekoplossing te vinden. Mijn doel is om de complexe materie duidelijk uit te leggen en eerlijk advies te geven over de mogelijkheden die er zijn op hypothekengebied. Vaak is er meer mogelijk dan je in eerste instantie zou verwachten.

  Samen zorgen we ervoor dat je een duidelijk beeld krijgt van je inkomsten en uitgavenpatroon zodat je een woning kan kopen waarbij er voldoende financiële ruimte overblijft om leuke dingen te kunnen blijven doen en je niet alleen leeft en werkt om een dak boven je hoofd te hebben.

  Het geeft mij energie om samen met jou te bekijken wat de beste hypotheekoplossing is. Niet alleen voor nu maar ook voor de toekomst. Dan gaat het niet alleen over het kopen van een nieuw huis, maar ook over alle andere situaties waarbij het wenselijk of zinvol kan zijn om de huidige hypotheek nog eens tegen het licht te houden.

  Ik blijf je vaste aanspreekpunt gedurende het indienen van de hypotheekaanvraag maar ook daarna ben ik bereikbaar voor de vragen die je hebt. Dus wil je bijvoorbeeld verbouwen of overwaarde opnemen dan wil ik ook daarin graag met je meedenken en de oplossingen bespreken.

  Hopelijk spreek ik je snel!