Sindy Tol

Sindy Tol
  • Functie: Hypotheekadviseur
  • Telefoon: 0616046552
  • E-mail: sindy.tol@stipadvies.nl
  • Ik ben Sindy Tol. Geboren en getogen in Volendam. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Een meisje en een jongen. In mijn vrije tijd wandel ik veel en vind ik het gezellig om een hapje en drankje te doen met mijn gezin en/of vrienden op de wel bekende Dijk in Volendam.

    Direct na het behalen van mijn middelbareschooldiploma ben ik gaan werken. Ik had namelijk geen idee in welke richting ik een studie wilde gaan volgen. Na een aantal omzwervingen ben ik op mijn 19e in de financiële wereld terecht gekomen. Mijn carrière is begonnen als kas/balie medewerkster bij een bank. In totaal heb ik 12 jaar in bankwezen gewerkt op verschillende afdelingen zowel zakelijk als particulier. Hierna ben ik gaan werken bij een assurantiekantoor als financieel en hypotheek adviseur. Om mijzelf te ontwikkelen heb ik vele opleidingen gevolgd met het gevolg dat ik mijzelf nu estate planner, hypotheek en financieel adviseur mag noemen.

    Het belangrijkste en leukste van mijn werk vind ik als ik mijn relatie goed heb kunnen helpen en hen heb kunnen ontzorgen. Zij blij en opgetogen de toekomst tegemoet gaan. Daar haal ik enorm veel energie en voldoening uit.

    Mijn motto is: voor alles is een oplossing. Ik denk niet in problemen maar in oplossingen. Kan het niet rechts dan gaan we links. Ik houd van duidelijk en laagdrempeligheid en ik heb gemerkt dat mijn relaties dit ook prettig vinden.